spot_img

Målløs forsvarsminister kræver kulegravning og oprydning i svindelsag

INTERVIEW: Forsvarsministeren vil have svindelsag fra ejendomsstyrelsen i Hjørring kulegravet og har derfor sendt et rejsehold til Nordjylland. Hun er heller ikke tilfreds med Forsvarsministeriets Interne Revision, som tøvede i måneder med at få politiet på sagen. Først efter pressehenvendelser kom der skred i politiets efterforskning.

Svindelsagen fra Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) kommer bag på forsvarsminister Trine Bramsen (S), som vil have ryddet op. Hun kalder sagen helt og aldeles uacceptabel og skrider derfor hårdt ind.

»Jeg er målløs over, at det overhovedet kan forekomme. Det er også baggrunden for, at jeg har taget initiativ til at iværksætte en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer