spot_img

Advokat for Jeppe Handwerk advarer OLFI og kommer med nye insinuationer

I et nyt brev advarer Jeppe Handwerks og Copenhagen Groups advokat atter en gang OLFI og genfremsætter insinuationer om, at dette medie skulle være i lommen på en af Copenhagen Groups konkurrenter. Advokaten råder OLFI til at søge juridisk rådgivning. Læs hele advokatens brev her.

Til trods for løfte om det modsatte kommer Jeppe Handwerk ikke til at svare på spørgsmål fra OLFI. Det ligger helt fast, efter at advokat Michael Christiani Havemann på vegne af sin klient mandag sendte endnu et brev til OLFI med advarsler, såfremt dette medie fremfører så meget som antydning af uordentlighed i Jeppe Handwerks og hans virksomhed Copenhagen Groups forretningsmetoder.

Artiklen...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer