spot_img

Britisk værft skal bygge fem fregatter til den engelske flåde efter dansk design

Den engelske regering har besluttet at give ordren på at bygge fem fregatter til den engelske flåde til værftet Babcock, hvis projekt er baseret på det danske Iver Huitfeldt-design. Ordren er en fjer i hatten til såvel Odense Maritime Technology som det danske søværn, og en dansk kontreadmiral kalder det et markant kvalitetsstempel.

Den engelske flåde får i fremtiden fem fregatter efter dansk design. Det ligger fast, efter at den britiske regering i dag har annonceret, at værftet Babcock skal levere fregatterne, hvis skrog Arrowhead 140 baserer sig på den danske Iver Huitfeldt-klasse. Ordren lander som resultatet af mange års intenst benarbejde, og den er en fjer i hatten for...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer