spot_img

»Det har været lidt usynligt, hvad InterForce egentlig kunne«

INTERVIEW: InterForce har lanceret en ambassadørordning, som skal øge kendskabet til organisationen og dens virke. Ordningen er et skridt i retning af større og gensidig forståelse mellem Forsvaret og erhvervslivet, mener reserveofficeren og majoren Claus Bretton-Meyer. Han er en af de nye ambassadører.

Mødet koster ikke meget.

”Det eneste, de skal investere i, er en kop kaffe og en time,” siger Claus Bretton-Meyer.

Han er major af reserven og en af InterForce’s nye ambassadører, som besøger både medlemsvirksomheder af InterForce og nye potentielle medlemsvirksomheder for at forklare om den danske reservestyrke og det civilt-militære samarbejde i organisationens seks...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer