spot_img

Karensperiode efter deltagelse i InterForces jagter og helt slut med golf

Sekretariatschef Finn Winkler har indført restriktioner på, hvor ofte man som civil kan deltage i InterForces jagtarrangementer. Samtidig vil der ikke længere blive afholdt golfarrangementer, da de ifølge den pensionerede generalmajor ikke giver det nødvendige faglige udbytte.

Slut med det gamle old boys netværk, hvor de samme indflydelsesrige herrer mødes igen og igen til billige jagter i regi af InterForce. Som OLFI tidligere har beskrevet, består en anseelig del af aktiviteterne i det civilt-militære samarbejde InterForce af riffel- og hagljagter og en række andre arrangementer af social karakter. Med sekretariatschef Finn Winklers tiltrædelse i 2018 er der til gengæld sat...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer