spot_img

Forsvarschefen søger en militær talsperson på oberst-niveau

For at imødegå opfattelsen af en dårlig kommunikation søger Forsvarskommandoen en talsperson, som skal kunne udtale sig på Forsvarets vegne. Ansættelsen sker ikke for at fralægge sig ansvaret, men for at yde pressen en bedre service, siger forsvarschef Bjørn Bisserup.

Forsvaret kommunikerer ikke godt nok hverken internt eller eksternt. Det mener medarbejderne, som samtidig savner en mere åben debat. Ifølge forsvarschef Bjørn Bisserup er der behov for at sige tingene mere direkte og gå mere aktivt ind i de sager, som pressen rejser. Derfor præsenterer forsvarschefen efter sommerferien en række initiativer, som skal være med til at forbedre kommunikationen.

Et af dem er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer