spot_img

USA truer Tyrkiet med sanktioner og annullering af ordre på 100 stk. F-35

Den amerikanske regering har meddelt Tyrkiet, at leverancen af F-35 kampfly ikke bliver til noget, hvis Tyrkiet køber russiske S-400 missiler. Tyrkiet har fået en frist til 31. juli til at svare på, om landet ønsker at købe amerikanske kampfly eller russiske missiler. Tyrkiet står ind til videre fast på de russiske missiler.

USA har fået nok. Tyrkiets dobbeltspil med køb af både amerikanske F-35 kampfly og russiske S-400 missiler går ikke længere. Gør Tyrkiet alvor af sit samarbejde med Rusland, får det alvorlige konsekvenser, som ud over udelukkelse fra det amerikanske F-35 program formentlig også kommer til at omfatte amerikanske sanktioner mod landet, en underminering...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer