spot_img

SOKOM ønsker at stoppe den nye fælles uddannelse for specialstyrker

Som en afledt konsekvens af forsvarsforliget blev Jægerkorpsets aspirantuddannelse og Frømandskorpsets elevuddannelse i 2018 slået sammen for at opnå både effektiviseringer og besparelser. Erfaringerne fra første hold har nu fået chefen for SOKOM til at foreslå den nye uddannelse nedlagt igen. Det bekræfter han over for OLFI.

Den fælles uddannelse af jægersoldater og frømænd kan ende med at få en meget kort levetid. Det er konklusionen efter få måneder. I den forløbne uger har chefen for Specialoperationskommandoen (SOKOM), generalmajor Peter Boysen, på møder med medarbejderne i henholdsvis SOKOM, Jægerkorpset og Frømandskorpset fortalt, at han agter at nedlægge den...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer