spot_img

Besætningsmedlemmer sigtet for at have skudt moskusokse i Grønland

Skibschefen og tre besætningsmedlemmer fra et af Forsvarets inspektionsfartøjer er sigtet mistænkt for at have skudt en moskusokse i en østgrønlandsk nationalpark og have købt forbudte narhvalstænder med toldfrie cigaretter og spiritus. Auditøren i Viborg bekræfter, at der er en sag.

Den 25. januar sad besætningen på et af Forsvarets inspektionsfartøjer i skibets messer med fjernsynsskærmene tændt, mens skibet lå i havn i Grønland. Her ventede de på, at VM-semifinalen i håndbold mellem Danmark og Frankrig skulle begynde kl. 13.30 lokal tid, da de pludselig fik uventet besøg. Efterforskere fra Forsvarsministeriets Auditørkorps entrerede skibet for at foretage en...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer