spot_img

Advokat erkender hærchefs deltagelse i sagsbehandlingen af egen kæreste

Hidtil har den fritstillede generalmajor og hærchef Hans-Christian Mathiesen afvist at have deltaget i sagsbehandlingen af sin egen kæreste. Med sigtelsen torsdag mod generalen erkender hans advokat det modsatte. Generalen og advokaten opfatter hele sagen som udtryk for politisk pres.

Generalmajor Hans-Christian Mathiesen deltog i sagsbehandlingen af sin egen kæreste. Det erkender generalen nu gennem sin advokat, som hedder Torben Koch. Han var torsdag aktiv i medierne med at forklare, hvordan Auditørkorpsets sigtelse mod hærchefen ifølge advokaten er »absurd«.

Det skete imidlertid samtidig med, at han selv afslørede, at Auditørkorpset har en sag. Og den skal lige præcis...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer