spot_img

Auditørkorpset indleder undersøgelse i sagen om Peter Wass og hans hustru

Kammeradvokaten konkluderede, at der var sket en fejl, men at der i øvrigt ikke var noget at komme efter. Alligevel har Auditørkorpset indledt en undersøgelse af sagen, hvor oberst Peter Wass øjensynligt fjernede sin hustru fra en ubehagelig liste i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Sagen om oberst Peter Wass og hans hustru lukkede ikke med Kammeradvokatens vurdering af, at der ikke var noget at komme efter. I hvert fald har Forsvarsministeriets Auditørkorps indledt en undersøgelse med henblik på afdække, om der eventuelt skal indledes en strafferetlig efterforskning.

I 2016 blev oberst Peter Wass chef for Kundedivisionen i Forsvarsministeriets Personalestyrelse. Her blev...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer