spot_img

Forældelsesfrister spøger hos auditør i efterforskningen af H.-C. Mathiesen

Forsvarsministeriets Auditørkorps er gået i gang med afhøring af vidner i efterforskningen af hærchef og generalmajor Hans-Christian Mathiesen. Han er endnu ikke blevet hverken afhørt eller sigtet, men det skal ske snart, hvis ikke sagen skal falde for forældelsesfristen. Første forhold har deadline om nogle uger.

Hos Auditørkorpset i Viborg holder de øje med tiden. Til februar er det fem år siden, at hærchef og generalmajor Hans-Christian Mathiesens daværende kæreste søgte om optagelse på Master i Militære Studier – og til alle store overraskelse blev optaget. Datoen er vigtig, for den handler om jura og forældelsesfrister, og dem vender vi tilbage om lidt.

Læs...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
ottochristensen
Læser
ottochristensen
7. december 2018 19:06

Mon ikke Forsvarsministeren lader sit Auditørkorps forstå, at alle kræfter skal indsættes til en tilbundsgående undersøgelse, af stampersonellets sager vedrørende ulydighed og respektstridighed gennem de seneste 5 år. At Hærchefens tjenesteforsømmelser herved bliver forældede, er en risiko man må kalkulere med. Eller sagt med andre ord – sløring af sagen.