spot_img

Regeringen: EU-forsvarsforbeholdet er ikke i Danmarks interesse

Det militære samarbejde i regi af både Nato og EU er essentielt for Danmarks sikkerhed, og derfor skal vi på sigt tage et opgør med forsvarsforbeholdet. Det er en af konklusionerne i regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi for de kommende to år, der blev præsenteret ved et pressemøde i går.

Danmark er ikke tjent med at bibeholde EU-forsvarsforbeholdet, og derfor skal vi have en grundig debat om det, slog forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen fast på gårsdagens pressemøde, hvor regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi for 2019-20 blev fremlagt.

Den nye strategi udstikker kursen for dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik for de næste to år og er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer