spot_img

Regeringen: EU-forsvarsforbeholdet er ikke i Danmarks interesse

Det militære samarbejde i regi af både Nato og EU er essentielt for Danmarks sikkerhed, og derfor skal vi på sigt tage et opgør med forsvarsforbeholdet. Det er en af konklusionerne i regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi for de kommende to år, der blev præsenteret ved et pressemøde i går.

Danmark er ikke tjent med at bibeholde EU-forsvarsforbeholdet, og derfor skal vi have en grundig debat om det, slog forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen fast på gårsdagens pressemøde, hvor regeringens udenrigs- og sikkerhedspolitiske strategi for 2019-20 blev fremlagt.

Den nye strategi udstikker kursen for dansk udenrigs- og sikkerhedspolitik for de næste to år og er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer