spot_img

Ministerium indleder undersøgelser for nye brud på regler om inhabilitet

Mens Auditørkorpsets onsdag besluttede at indlede en strafferetlig efterforskning af generalmajor Hans-Christian Mathiesen for nepotisme begået i Hærstaben, har Forsvarsministeriet indledt en undersøgelse af personaledirektør Laila Reenberg for brud på reglerne om inhabilitet. Derudover undersøger ministeriet en tredje sag, som i dag er kommet til ministeriets kendskab.

Sagerne om mulig nepotisme i Forsvarets top vokser dag for dag. Onsdag besluttede Auditørkorpset i Viborg at indlede en strafferetlig efterforskning af hærchef og generalmajor Hans-Christian Mathiesen for nepotisme begået i Hærstaben, og samtidig har Forsvarsministeriet besluttet at indlede en undersøgelse af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
M. Jacobsen
Læser
M. Jacobsen
1. november 2018 21:25

Det er vist noget af et hvepsebo OLFI der har fået rodet op i…!

Men sikkert er det, at nødvendigheden af pågående og vedholdende medier er en nødvendighed i dagens Danmark!
Noget kunne tyde på, at det ikke kun er i Hærstaben at man tror at isen bærer, selv om sommeren.
Andre offentlige instanser har jo også vist sig, at være uldne i kanten.

Men vigtigheden af ordenlighed i de øverste rækker af Forsvaret, kan ikke understreges nok!!!
For specielt i en institution som Forsvaret, er det livsvigtigt at man kan stole på sine kolleger og foresatte. Og der må aldrig snige en mistanke ind om, at det er hvem man kender, og ikke hvad man præsterer/har præsteret som er afgørende for ens fremtid i Forsvaret.
Sker det, er det sikkert at limen i Forsvaret forsvinder, med katastrofale følger.

Så et BZ til OLFI, for at finde frem til noget af det som er en større trussel mod Forsvaret, end politikernes besparelser.