spot_img

Facebook gør Forsvaret tilgængeligt for danskerne

Forsvarets sociale medier bugner med videoer, billeder og egne historier, der lykkes i at engagere og involvere følgerne. Og sociale medier spiller både en vigtige rolle i at gøre Forsvaret tilgængeligt for befolkningen – og er med til at anerkende det arbejde, Forsvarets medarbejdere udfører, fortæller souschef i Forsvarets kommunikationssektion.

Mere end 68.000 Facebook- og 11.000 Instagram-brugere følger med, når Forsvaret lægger opslag ud på sin officielle Facebookside og Instagram-profil.

Der er både billeder af Hjemmeværnet fra den nyligt afsluttede øvelse Night Hawk og en video af værnepligtige ved 3. marineeskadron på Bornholm og deres træning. Og der er...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer