spot_img

General og admiral forsvarer beordring af direktørs kommandør-ægtefælle

Det har vakt en del opsigt, at kommandør Anders Friis er beordret i stillingen som chef for 2. Eskadre. Men chefen for Marinestaben forsvarer beordringen, som han selv foreslog, og forsvarschefen nikkede god til idéen. Ingen af dem vil forholde sig til spørgsmål, som de begge kalder hypotetisk.

Er relationen for tæt, når kommandør Anders Friis bliver beordret i en stilling som chef for 2. eskadre uden opslag og samtidig er gift med direktøren i Forsvarsministeriets Personalestyrelse? Svaret kommer helt an på, hvem man spørger. I Forsvarets ledelse ser man ingen problemer. Kontreadmiral Torben Mikkelsen er chef for Marinestaben, og det var ham, som gerne ville ansætte Anders...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jørgen Boye
Læser
Jørgen Boye
26. september 2018 16:35

Et eller andet sted syntes jeg, at man bør have konkrete beviser eller indicier, før man starter en sag op.
Denne kunstigt opblæste sag kan ikke undgå at klæbe til såvel Anders Friis og Laila Reenberg, som jeg kun kender som såvel dygtige og hæderlige personer.
Men selvfølgelig lidt ærgerligt, at FPS ikke lod stillingen opslå.

Bodstrup
Læser
Bodstrup
7. september 2018 21:18

Det lyder jo som om der IKKE er en sag at komme efter – men at du prøver at skabe en kunstig skandale ?

Har du nogen som helst konkrete beviser eller indicier på at der er en sammenhæng mellem ægteskab og udnævnelse ?

Peter Ernstved Rasmussen
Læser
Peter Ernstved Rasmussen
7. september 2018 22:09
Svar  Bodstrup

Jeg prøver ikke at skabe noget som helst. Jeg stiller spørgsmål til en sag, som optager mange. Af indlysende årsager hører du ikke kritikerne ytre sig offentligt hverken her eller på Facebook. Det gør kun dem, der ikke ser problemet. Det faktum gør det endnu vigtigere at stille spørgsmålene på de kritiske læseres vegne, og det burde være i alles interesse uanset standpunkt at få sagen belyst fra så mange vinkler som muligt. Her kan du så læse, hvordan FC og CH/MST ser på den.