spot_img

Carsten tog medicin for at kunne cykle med veteraner til Kastellet

REPORTAGE: Gennem ni etaper har 46 psykisk sårede soldater cyklet Danmark rundt. Onsdag på årets flagdag ankom de sammen med statsminister Lars Løkke Rasmussen til parade på Kastellet. Carsten havde taget medicin for at kunne være med, og etapen var for ham en god og positiv oplevelse.

Åh nej. Den virker ikke. Mikrofonen er stået af, og der kommer kun skrat ud af den mobile højttaler. Det er onsdag morgen på flagdagen, klokken er lidt over otte, og om en time skal statsminister Lars Løkke Rasmussen tale til omkring 80-100 mennesker. Anne – en kvindelig hjælper fra Ride4Rehab prøver at tage stikket ud, tænde, slukke og slå på mikrofonen, men lyden er alene knas.

”Det...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer