spot_img

“Den her er til jer, der vendte hjem”

Et par tusinde veteraner fra hele landet holdt lørdag fest på Refshaleøen i København sammen med nogle af de største musiknavne herhjemme. Vejret var både en med- og modspiller, og i baren solgte en generalløjtnant fadøl som frivillig.

For andet år i træk kunne arrangørerne af Engage invitere veteraner til en dag med god musik, fællesskab og netværk på tværs af soldatermiljøet. Det hele løb af stablen lørdag, og det skete i et noget blandet vejrlig, som indledningsvis bød på sol og varme. Senere blæste nogle voldsomme regnskyl ind over festivalen, før det hele sluttede i tørvejr og temperaturer, som vi ikke har været vante til i denne ellers så varme...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer