spot_img

Forsvarschefen og Fabian Cancellara cykler med krigsskadede veteraner

Den internationale cykellegende Fabian Cancellara cykler med skadede danske veteraner fra Fredericia til Slagelse som led i cykelløbet Ride4Rehab. Også forsvarschefen træder i pedalerne for skadede veteraner i to cykelløb.

Sensommeren og det tidlige efterår står hvert år i veteranernes tegn kulminerende med flagdagen den 5. september. Også i år foregår der flere begivenheder, som alle har til formål at skabe opmærksomhed om dem, som har været udsendt for Danmark – både de styrkede og sårede.

Når forsvarschef Bjørn Bisserup ikke går med i Copenhagen Pride lørdag, skyldes det, at han denne weekend har prioriteret at cykle med på en etape fra København til Slagelse i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer