spot_img

Putin genskaber patriotisk afdeling i Ruslands militær

Ruslands præsident Putin har etableret en politisk afdeling i russisk militær, der skal fremme patriotisme blandt russiske soldater. Afdelingen minder om et direktorat i Sovjetunionen, der skulle sikre hærens loyalitet.

En ny politisk afdeling i Ruslands militær skal fremme patriotisme blandt soldaterne i den russiske hær. Tiltaget er underskrevet af præsident Putin og kommer til at påvirke omkring en million militære tjenestefolk, skriver flere medier.

I Sovjetunionen eksisterede en lignende afdeling, der skulle sikre, at soldater var loyale mod Det Kommunistiske Parti. Blandt andet ved at teste deres kendskab til Partiets doktrin.

Spørgsmålet er, hvilket partis politiske...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Anders Puck Nielsen
Læser
Anders Puck Nielsen
3. august 2018 22:08

Det er en lidt pudsig bemærkning af Mikhail Suslov. Ruslands hær er god, og udviklingen for at gøre den endnu bedre går hurtigt. Mon ikke det snarere hænger sammen med en generel antagelse om at patriotisme giver sammenhængskraft i samfundet?