spot_img

Pompeo: USA vil aldrig anerkende Ruslands annektering af Krim

Rusland har med sin ageren i Ukraine handlet uværdigt, og USA kommer aldrig til at anerkende russernes krav på Krim-halvøen, lød det i går fra den amerikanske udenrigsminister Mike Pompeo i den såkaldte Krim-erklæring.

Annekteringen af den ukrainske Krim-halvø blev ikke nævnt, da Donald Trump for nyligt mødtes med den russiske præsident Vladimir Putin i Helsinki, men nu slår udenrigsminister Pompeo altså fast, at den amerikanske holdning ikke har ændret sig, og at man fortsat fordømmer Ruslands ulovlige annektering af den omstridte halvø.

”Med invasionen af Ukraine i 2014 forsøgte Rusland at underminere et bærende princip for demokratiske stater: at intet land med...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer