spot_img

Donald Trumps pres mod Nato-lande kan ende med at give bagslag

Præsident Trump har op til Nato-topmødet i denne uge lagt pres på medlemslandene for at få dem til at leve op til aftalen om at bruge 2 pct. at bnp på forsvar. Men han skal passe på, at det pres ikke giver bagslag, mener ekspert.

Målet om Nato-medlemslandenes bidrag på 2 pct. af bnp bliver et af de punkter på dagsordenen under Nato-topmødet i Bruxelles, der får meget opmærksomhed.

Op til topmødet har præsident Donald Trump lagt pres på de Nato-allierede, ved at sende personlige breve til politiske ledere i lande, der endnu ikke har nået målsætningen om de 2 pct.

Læs også: Trump taler med store bogstaver til statsministeren

Men hvis Trump forstætter sit pres på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer