spot_img

Seks officerer fra Forsvaret optaget i den nyeste udgave af Kraks Blå Bog

To regimentschefer, en værnschef, en vicechef i en af Forsvarsministeriets styrelser, en stabschef, en reserveofficer og en centerleder fra Center for Militære Studier foruden fire ambassadører i Udenrigsministeriet er alle blandt de 173 nye optagne i Kraks Blå Bog. Den udkommer i dag.

Flere personer fra Forsvarsministeriets område har fundet vej gennem nåleøjet til optagelse i Kraks Blå Bog, som udkommer i dag. Den indeholder 8.466 opdaterede biografier af nulevende danskere med ”en særlig betydning inden for deres område”, som det hedder i Kraks sprog. Blandt de 173 nyoptagne er 111 mænd og 63 kvinder.

Oberst Jens Ole Rossen-Jørgensen er chef for Gardehusarregimentet og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer