spot_img

Danske Rederier efterlyser ny strategi mod pirateri og væbnet røveri til søs

Danske politikere bør forlænge den danske indsats mod pirateri, når den nuværende pirateristrategi udløber ved udgangen af 2018. Det mener Danske Rederier på trods af et løbende fald i antallet af kapringer.

Danske politikere bør forlænge den danske indsats mod pirateri, når den nuværende pirateristrategi udløber ved udgangen af 2018. Det mener Danske Rederier. Udmeldingen kommer, til trods for at et uddrag af en årlig rapport fra Oceans Beyond Piracy indeholder en række indikationer på, at problemet skrumper år for år.

Blandt andet bruger rederierne færre penge på private vagtværn, og omkostningerne ved piratangreb er faldet.

“Det er et udtryk for en faldende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer