spot_img

Hærens Officersskole får sin egen gin – lavet på urter fra Frederiksberg Have

I anledning af Hærens Officersskoles 150 års jubilæum i maj har skolechefen fået fremstillet en gin, som bliver produceret i 200 nummererede flasker. De er brygget i kælderen under Frederiksberg Rådhus og stimulerer meget mere end de drikkendes promille.

Endnu et jubilæum og endnu en bog. Eller hvad? Øhh, nej. Den 4. maj fylder Hærens Officersskole 150 år, og i den anledning fejrer skolen sig selv på en ganske utraditionel måde. Det fortæller oberst Nicolas Veicherts, som er chef for Hærens Officersskole på Frederiksberg Slot.

Han overvejede, hvordan jubilæet skulle fejres, og tanken om endnu en bog lagde han hurtigt død. Der var udgivet en bog i anledning af skolens 125...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer