spot_img

Trump truer med missiler i Syrien – Rusland opfordrer til tilbageholdenhed

Den krigeriske retorik mellem USA og Rusland omhandlende Syrien nåede onsdag nye højder. Trump truer med at ville sende missiler mod Syrien – Putin vil skyde dem ned. Danske eksperter ryster på hovedet.

Den tilspidsede situation i Syrien nåede onsdag nye højder. I et tweet skrev USA’s præsident Donald Trump, at han igen vil sende missiler mod Syrien. Rusland reagerede ved på den ene side at sige, at Kreml håber, at alle sider vil udvise tilbageholdenhed i Syrien og undgå handlinger, som kan destabilisere en allerede skrøbelig situation i Mellemøsten.

På den anden side er beskyldninger om syriske regeringsstyrkers angreb med kemiske våben ifølge russerne ikke baseret på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jesper Jespersen
Læser
Jesper Jespersen
12. april 2018 9:53

Og samtidig melder Nick Hækkerup (soc dem) ud at USA bør angribe Syrien. Vi skal ha andre til at udføre arbejdet for os blot fordi vi er nærige. Var det ikke på tide vi fik puttet Tomahawk missiler i de launchere vi har sejlende tomme rundt på vores fregatter ?