spot_img

Tidl. forsvarschef Peter Bartram offer for identitetstyveri på Facebook

Identitetstyve har oprettet adskillige falske Facebook-profiler i Peter Bartrams navn og derigennem franarret amerikanske kvinder flere hundredetusinde kroner. Det fortæller den tidligere forsvarschef til Jyllands-Posten.

Omkring 25 gange har tidligere forsvarschef Peter Bartram anmeldt falske profiler på Facebook og Instagram, som udgiver sig for at være ham. Det fortæller Jyllands-Posten, som har fundet flere profiler på Facebook i Peter Bartrams navn til trods for, at Peter Bartram aldrig har oprettet en profil på Facebook.

Svindlen med Peter Bartrams profiler har ifølge generalen fundet sted i flere år. Men da han sidste sommer blev kontaktet af to amerikanske kvinder, som...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Bidens alderdom og talefejl overskyggede Nato-topmødet i Washington

Abonnement
ANALYSE: Nato-topmødet i Washington afslørede, at Nato nok står mere samlet og stærkere end i mange år. Men fremtiden afhænger helt af det amerikanske præsidentvalg i november, og derfor var alle øjne rettet mod den amerikanske præsident. Løfterne til Ukraine fra topmødet er massive. Men den økonomiske støtte er...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer