spot_img

»Jeg kan se dem dernede nu«

REPORTAGE: Gennem en måned har et af Forsvarets overvågningsfly været på mission over Middelhavet for EU’s grænsepoliti Frontex. OLFI fløj med på den sidste tur, som sluttede med en fangst af de helt store.

Udsigten fejler ingenting. Ud af forruden i cockpittet på Forsvarets Challenger C-080 glimter Adriaterhavet under os, solen skinner fra en skyfri himmel, og umiddelbart ligner det en behagelig flyvning fra A til B. Men det er det ikke, og der skal ikke gå lang tid, før adrenalinen stiger om bord i det lille to-motorers jetfly, som i en anden konfiguration fra tid til anden også bliver brugt til VIP-flyvninger for regeringen og Kongehuset.

Det er lidt over en halv time...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer