Støt Olfi

Danske soldater på opgave i Afghanistans Helmandprovins i december 2011. Foto: Ernstved
Danske soldater på opgave i Afghanistans Helmandprovins i december 2011. Foto: Ernstved

Olfi er lille nichemedie, som er etableret for små midler og uden ekstern kapitaltilførsel. Det er skabt ud fra et ideologisk og brændende ønske om at styrke demokratiet og det frie ord inden for dansk forsvars- og sikkerhedspolitik. Økonomisk er det ambitionen at gøre Olfi til en sund forretning, hvor et eventuelt overskud kan investeres i udviklingen af Olfi i form af mere journalistik, flere analyser og en bredere debat – leveret af eksterne bidragydere med kompetencer inden for området.

Olfi hæger om sin uafhængighed, modtager ingen statsfinansieret mediestøtte og har ingen ambitioner om det. Alene derfor er økonomien og forretningsmodellen udfordret. At bedrive journalistik koster penge, og for at kunne løfte den opgave har Olfi brug for en sund økonomi. Derfor tager Olfi imod privat økonomisk støtte med tak og stor ydmyghed.

Økonomisk støtte risikerer imidlertid at skabe tvivl om den journalistiske uafhængighed og integritet. Derfor har Olfi udarbejdet en uafhængighedserklæring, som alle annoncører og bidragydere skal acceptere.

Du kan støtte Olfi på flere måder. Enten ved at overføre et beløb via MobilePay eller Swipp på 31 36 20 60 eller ved eb bankoverførsel. husk at anføre, hvem du er og repræsenterer, og at beløbet er en støtte til Olfi.

  • CVR (Ernstved Media): 26 47 76 46
  • Konto i Nykredit Bank: 5479-0003756286
  • IBAN-kontonummer: DK9754790003756286

Olfi er en del af Ernstved Media.

Enhver bidragyder har ret til at fortælle offentligheden, at vedkommende bidrager til den demokratiske udvikling ved at støtte Olfi økonomisk – gerne ved at offentliggøre Olfis uafhængighedserklæring på egen hjemmeside.