KASPER JUNGE WESTER

20180902 C130Greenland07
I 2018 rejste Kasper Junge Wester som OLFIs udsendte med Flyvevåbnets transporteskadrille til Søndre Strømfjord i Grønland for at træne airdrops og landing på korte landingsbaner. Arkivfoto: Kasper Wester/OLFI

Sømand med journalistik i blodet

Kasper Junge Wester (1988) har været tilknyttet OLFI siden sommeren 2018. Det var han indledningsvis som freelancer og siden som deltidsansat og per 1. januar 2021 som ansat journalist på fuld tid. Han bor sammen med sin hustru i Odense, hvorfra han også er uddannet cand.mag i journalistik på Syddansk Universitet. Med bopæl midt i landet udgør han dermed OLFIs redaktion i Vestdanmark.

20200922 KasperJungeWester smal
Kasper Junge Wester har været tilknyttet OLFI siden sommeren 2018.

Derudover har Kasper Junge Wester en bachelorgrad i statskundskab og en fortid som overkonstabel i Søværnet. I perioden fra 2011-2016 sejlede han som kampinformationsgast på støtteskibet ”Esbern Snare” og var i den forbindelse udsendt med Hold 11 i anti-piraterimissionen Operation Ocean Shield ud for Afrikas Horn. Han har derudover sejlet på patruljefartøjet ”Najaden” og deltaget i farvandsovervågningen af de danske farvande – og været med til at fjerne og destruere kemiske våben fra Syrien med deltagelse i Operation RECSYR på både Hold 1 og Hold 3.

På OLFI har Kasper Junge Wester ansvaret for at holde flowet på forsiden, lige som han både skriver nyheder, reportager, baggrundsartikler og features.

Udover at skrive for OLFI er Kasper Junge Wester også journalist og tilrettelægger på Radio4-programmet “Frontlinjen”, som han producerer sammen med Peter Ernstved Rasmussen.

Kasper Junge Wester kan kontaktes på kasper.wester@olfi.dk eller på telefon 23 84 58 86