spot_img

Søværnet »æder af sin egen organisation« for at kunne løse opgaverne

Ledelsesinformationerne fra 2. Eskadre et blot endnu et vidnesbyrd i en lang række, der afslører tilstanden i både Søværnet og Forsvaret, mener Peter Viggo Jakobsen. Tingene bliver stadig værre, mener både han og formanden for Hovedorganisationen af Officerer i Danmark, Niels Tønning, som peger på, at den brændende platform efterhånden blot er gløder.

Det er ingen overraskelse, at Søværnets 2. Eskadre hele vejen gennem 2023 har været endog meget presset på personelsiden. Selvom chefen for Søværnskommandoen, Henrik Ryberg, overfor OLFI slår fast, at det bevæger sig i den rigtige retning, efterlader ledelsesberetningerne ikke tvivl om, at sidste år var et hårdt et af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Forsvaret er ramt af sin egen bemandingssucces

Abonnement
INTERVIEW. Når Forsvaret fattes penge, har det blandt andet at gøre med uventet succes på bemandingsfronten, fortæller viceforsvarschef Kenneth Pedersen. Han forstår soldaternes frustrationer over tvungen afspadsering, ansættelsesstop og mangel på basale fornødenheder, men maner til besindighed. Det er nødvendigt at slå bremserne i, så tempoet er afstemt med...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Michael Nielsen
Læser
Michael Nielsen
2. april 2024 9:13

Jeg er godt nok pensioneret søofficer og er derfor pr definition, ikke til at holde ud at høre på.
Men, var det ikke en ide, at vente med at udstille fregattens operative begrænsninger, ind til den er hjemme igen. Jeg mener, ovennævnte artikel må da være en efterretningsmæssig godbid, for modparten ??

Jens Wenzel Kirstoffersen
Læser
Jens Wenzel Kirstoffersen
28. marts 2024 21:10

Jeg må bare sige at det er dybt tragisk. Har nu ventet mere en 8 uger på at få to printerpatroner, med den konsekvens at vi ikke kan printe bare simple dokumenter eller andre skrivelser, briefinger elle andet ud. Hvordan er vi nået hertil???