spot_img

Forsvarschefen har sat FE til at undersøge lækage af klassificerede dokumenter

FE skal på opdrag fra forsvarschefen undersøge, hvordan Forsvarskommandoens militærfaglige oplæg til politikerne omhandlende det kommende forsvarsforlig er blevet lækket til TV2. Det oplyser en række kilder uafhængigt af hinanden over for OLFI.

Søndag i sidste uge kunne TV2 offentliggøre en række klassificerede dokumenter ”Til Tjenestebrug” omhandlende forsvarsledelsens militærfaglige oplæg til politikerne indeholdende Forsvarets prioriterede anskaffelser af kapaciteter i den kommende forligsperiode på 10 år. Lækagen har gjort forsvarschef Flemming Lentfer rasende, og han har nu bedt FE om at undersøge, hvor lækagen er sket. Det oplyser en række uafhængige kilder...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
28. november 2023 15:39

Der er åbenbart arbejdsløshed i FE, siden de bliver sat til at slå skader med en kæp. Jeg tvivler på, at Forsvarets øverste ledelse (eller politikerne?) er klar over de informationsmæssige risici, der er ved at leve i og betjene et demokrati. Det er Claus Hjort-sagen om igen.

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
29. november 2023 23:52

Joh men lå længe de forsøger at drysse salt på halen af fuglene, laver de vel ingen “skader” andre steder.