spot_img

Brigadegeneral roser forsvarschefen, men skoser politikerne for ny “hockeystav”

INTERVIEW: Søndag kunne TV 2 fremlægge lækkede dokumenter af det, der tilsyneladende er Forsvarets egne planer for den kommende forligsperiode. Det har givet anledning til heftig debat, men i virkeligheden er det slet ikke investeringersplanerne, men budgettet, der er det væsentlige, mener pensioneret brigadegeneral Carsten Rasmussen.

Mandag kunne TV 2 afsløre Forsvarets egne planer for, hvad man gerne vil investere 100 mia. kroner i over de næste ti år. Især Flyvevåbnet bliver i første omgang tilgodeset, hvilket har vakt frustration i både Hæren og Søværnet, som også står med presserende materielle behov. Mens store dele af det forsvarsinteresserede Danmark hæftede sig...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

2 KOMMENTARER

guest
2 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
L-H Arvedsen
Læser
L-H Arvedsen
28. november 2023 16:29

Hvis man ser historisk på det, så har der ikke været en krig i Europa siden 1930 hvor der var hele 10 års varsel. Så hver gang regeringen og forsvaret har sagt at der ikke var noget ildevarslende indenfor 10 år frem, så har det været imod historiske fakta.

Henrik Wranér
Læser
Henrik Wranér
27. november 2023 13:44

Gad vist hvad der menes med jordbaseret luftvand?