spot_img

Troels Lunds valg er godt nyt for Forsvaret, som imidlertid ikke skal forvente mirakler

ANALYSE: At Troels Lund Poulsen valgte at fortsætte som forsvarsminister bør vække glæde i Forsvaret, som undgår mere ventetid på grund af en ministerrokade. Men problemerne tårner sig stadig op, og intet tyder på, at Venstres formand har travlt med at løse dem. Til gengæld er udsigten til et opgør med en syg kultur større med Troels Lund Poulsen end en anden og ny minister ved roret.

Spekulationerne har været mange, siden Jakob Ellemann-Jensen for nogle uger siden valgte at træde ud af regeringen og forlade dansk politik. Han knækkede sin politiske nakke på beslutningen om at ville være både vicestatsminister, forsvarsminister og formand for Venstre på en og samme...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Vi skal gøre det, vi skal for at forsvare Europa«

Abonnement
Statsminister Mette Frederiksen glæder sig ved Nato-mødets afslutning over, at Nato står samlet i støtten til Ukraine. Hun afviser også, at præsident Bidens tydelige tegn på alderdom fylder, når Nato-lederne forhandler. Han leder på ganske fin vis, siger hun. Nato-topmødet i Washington er slut. Men allerede inden præsident Bidens afsluttende...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Flemming Nykjær
Læser
Flemming Nykjær
23. november 2023 15:41

Hvilket forsvar Danmark skal have, giver vel sig selv når vi er medlem af NATO.