spot_img

»Det øger risikoen for civile tab, at Hamas agerer, som de gør«

INTERVIEW: Krigen mellem Israel og Hamas har givet anledning til et utal af gensidige beskyldninger om krigsforbrydelser og andre brud på krigens love. Selvom billederne fra Gaza-striben er barske, og flere af den seneste tids hændelser balancerer på kanten af det lovlige, er det ikke nødvendigvis ligetil at fælde dom over de stridende parter, fortæller militærjurist Iben Yde.

Beskyldningerne om krigsforbrydelser i krigen mellem Hamas og Israel fyger frem og tilbage og har gjort det lige siden Hamas’ blodige terrorangreb i Israel den 7. oktober. Israels voldsomme gengældelse og angreb på Hamas-positioner i Gaza-striben har siden affødt kraftig kritik, fordi de mange...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer