spot_img

Forsvarsordførere udpeger styrkelse af Søværnet som vigtigste fokusområde

Særligt repræsentanter for Hæren og Flyvevåbnet har krydset klinger i debatten om udmøntningen af det nye forsvarsforlig, men i flere forligspartier har man i første omgang grad blikket rettet mod Søværnet. Det fortæller Carsten Bach (LA) og Christian Friis Bach (RV), som begge har noteret sig flotilleadmiral Carsten Fjord-Larsens bekymringer.

Søværnet mangler enheder og kampkraft.

Så klart er budskabet fra flotilleadmiral Carsten Fjord-Larsen, der er næstkommanderende i Søværnskommandoen, og som fra nærmeste hold har fulgt decimeringen af flåden fra engang 32 regulære kampenheder til i dag kun at tælle fem – de to fregatter af ”Absalon”-klassen og de tre af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer