spot_img

Dansk soldat fik PTSD som følge af mediernes indblanding i gidselfrigivelse

Ekstra Bladet og TV 2 måtte i 2013 betale erstatning de danske søfolk Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez for at have krænket deres privatliv i forbindelse med dækningen af gidslernes tilfangetagelse i Somalia. Men de to medier bærer også et direkte ansvar for, at en af de medvirkende danske soldater ved redningsaktionen pådrog sig PTSD, mener han selv.

Kaptajnløjtnant Henrik Monggaard Christensen tvivler ikke et sekund. Når han skal forklare den direkte årsag til, at han i dag lider af PTSD, peger han på Ekstra Bladet og TV2. Tilbage i 2013 var de ifølge ham skyld i, at Forsvarets oprindelige plan for at hente de danske søfolk Søren Lyngbjørn og Eddy Lopez ud af Somalia blev...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer