spot_img

Ved FMI ikke, hvad styrelsen selv hedder?

KOMMENTAR: Det er ved at være pinligt. Både forsvarsordførere, udvalgsformænd, forsvarsministre og journalister har længe haft umanerlig svært ved at få indprentet, at FMI er en styrelse under Forsvarsministeriet, og at styrelsens navn afspejler den kendsgerning. Helt galt går det imidlertid, når end ikke FMI selv ved, hvad styrelsens rette navn er.

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har tiltrukket sig en del uønsket opmærksomhed de senere år og særligt siden januar, hvor centrale aktører i styrelsen spillede en uheldig rolle i den såkaldte Elbit-sag. Den sag har både OLFI og alskens medier allerede skrevet meget om, så jeg vil her stille skarpt på...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

7 KOMMENTARER

guest
7 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Henrik Bruun Andersen
Læser
Henrik Bruun Andersen
23. september 2023 11:13

Lige ved og næste. Vi danser rundt om det. Men så kan jeg komme endnu en grund til FMI ikke omtales ved rette navn.
Ikke det er grunden for alle der udtaler FMI forkert, men det er oplagt hvorfor det sker i toppen af hierakiet og på det politiske niveau. Det er meget belejligt at sende skylden til problemer og skandaler ned ad i systemet. Og hvad er mere belejligt end bruge “Forsvaret” og en grå masse af soldater som scapegoat, når det retteligt er ministeriet der har ansvaret.

kim kristensen
Læser
kim kristensen
22. september 2023 13:36

Det er direkte pinligt og får en til, at tænke på interesse og kompetencer de forskellige personer besidder.

Bent M. Christensen
Læser
Bent M. Christensen
27. september 2023 13:04

Kasper: Pt har jeg ikke anden forklaring, end det er de døbt. Du ser vel også helst dit navn stavet rigtigt. Tja jeg har godt lagt mærke til, det heller ikke altid og konsekvent skrives rigtigt internt i forsvaret i denne forunderlige verden.

Bent M. Christensen
Læser
Bent M. Christensen
24. september 2023 19:43

Hvad er der nu galt med en stavefejl, forkert ord eller fejlagtig tegnsætning, hvis budskabet er rigtigt? Kan jo i øvrigt også se OLFI ikke kan skrive skibsnavne rigtigt med store bogstaver. Det ser noget snosket ud, hvis man vil være perfekt!!

Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
26. september 2023 13:47

Han er nok cand.mag i dansk, siden han går så meget op i ordene. For offentligheden er det nok det samme, om det er Forsvarets eller Forsvarsministeriets styrelser. Det er ministeren, der (eller burde have) ansvaret. I den interne magtkamp betyder det naturligvis noget, om aben skal placeres i en styrelse eller i ministeriet. Men det er nok offentligheden uvedkommende.