spot_img

Politisk kommentator konkluderer, at Flyvåbnet må være bemandet med genier

Forsvarschefens udpegning af chefer fra Flyvevåbnet vækker kritik. Det sker efter, at OLFI og Radio4 har afdækket, hvordan Flyvevåbnet var stærkt overrepræsenteret i den såkaldte kastelsproces, der lagde fundamentet til Forsvarskommandoens militærfaglige oplæg til det kommende forsvarsforlig.

Kan man stole på forsvarschefen, når han siger, at han blot vælger »bedste mand til jobbet«? Spørgsmålet er blevet aktuelt, efter at OLFI og Frontlinjen på Radio4 har sat fokus på de militære chefer, der sad på nøglepositionerne i forbindelse med den såkaldte kastelsproces. Det var den, der førte til Forsvarskommandoens samlede militærfaglige oplæg til det kommende...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer