spot_img

Viljestyrke og velgørenhed er nøgleordene, når Andreas løber Ironman for Ukraine

Der er ikke mange danske uniformer på slagmarken i Ukraine. Det betyder dog ikke, at man som dansk soldat ikke kan hjælpe ukrainerne, mener konstabel Andreas Groth Christensen fra Slesvigske Fodregiment. Han har sat sig for at gennemføre både halvmarathon, marathon og Ironman i fuld uniform for at samle penge ind til Ukraines civilbefolkning.

De fleste, der har gennemført en Ironman, vil formentlig skrive under på, at det er en hård omgang, der kræver, at man graver dybt i sig selv. Den bliver dog formentlig endnu hårdere at gennemføre, hvis man vælger at gøre det i Forsvarets MTS-uniform.

Om det er tilfældet, kommer 22-årige Andreas Groth Christensen til at erfare, når...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Ivar Thyssen
Læser
Ivar Thyssen
22. august 2023 7:25

Hvad er MobilePay nummeret, hvis man vil støtte projektet?