spot_img

Magtkampen om Forsvarsministeriets næste departementschef er i fuld gang

ANALYSE: Hvem skal overtage som departementschef efter Morten Bæk? Det er et spørgsmål, der øjensynligt deler vandene internt i regeringen og den øverste del af statsadministrationen. Erfaringen fra de seneste fire ”DC’er” taler sig eget tydelige sprog.

For år tilbage var departementschefen i Forsvarsministeriet en af statsadministrationens mest erfarne og højest respekterede. Siden har jobbet udviklet sig til en uriaspost, og de seneste tre er blevet fyret fra posten – Morten Bæk som den seneste i rækken, efter at forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen (V) for præcis en uge siden for åben mikrofon fortalte pressen, at han havde mistet tilliden til sin...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Carl Hune
Læser
Carl Hune
18. august 2023 16:09

Kære Peter, hvor har du fra, at “ Tilliden til forsvarschefen er heller ikke udtalt i den politiske ledelse eller i Folketinget for den sags skyld.”? Og hvad er relevansen af bemærkningen i forhold til din artikel vedrørende departementschefer?
Din antiparti for forsvarschefen skinner ofte igennem i diverse artikler, men er som regel fuldstændigt ubegrundet.