spot_img

Skandaleramt ministerium kan blive Jakob Ellemann-Jensens og Venstres redning

ANALYSE: Mens Forsvarsministeriet endnu en gang er epicenter i en omfattende skandale, har Jakob Ellemann-Jensen vist en for forsvarsministre sjælden handlekraft. Det styrker hans position. Hvis han tør vise lederskab og gennemføre massive omorganiseringer nu uden at vente på alle mulige analyser, vil han kunne vende billedet af sig selv og sit parti.

Midt i skandalen om hasteindkøbet af artillerisystemerne Atmos og Puls fra den israelske producent Elbit er det værd at bide mærke i et enkelt opsigstvækkende forhold. Mens Forsvarsministeriets departement, Forsvarskommandoen og Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse atter en gang befinder sig sovset ind i en grød af...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jens Nielsen
Læser
Jens Nielsen
12. august 2023 18:20

Kommentar til din analyse.
Det kommer simpelthen ikke til at ske, Peter – JEJ kommer IKKE til at ændre organiseringen inde der ligger en analyse, det får han ikke lov til af DJØF styret i forsvaresministeriet og styrelserne.
styrelserne virke ad helvede til, da der INGEN som har ansvaret for noget som helst – det er lettere at sømme budding op på væggen en at trænge igennem DJØF laget i styrelserne og få dem til at tager ansvar og ændre ting, som helt åbenlyst er noget Clusterfuck.
totalt håbløst system som SKAL ændres, men om det bliver ændret tilbage til at der er en kommandovej og nogen som rent faktisk HAR ansvaret, det tror jeg ikke at DJØF vældet vil tillade.
Vi må se og imens så må forsvaret og hjemmeværnet lider videre.
Jens

Niels Bregendahl
Læser
Niels Bregendahl
12. august 2023 11:08

FMI: et forlig med Elbit, Jeg har fulgt med, men jeg har ikke kunnet findedet forlig, som er “beskrevet” flere steder!!!
MVH
Niels Bregendahl

Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
14. august 2023 23:45

@ Jens Nielsen:
Den der med buddingen skal jeg huske 🙂