spot_img

Et topmøde præget af støtte til Ukraine sender flere signaler om et styrket Nato

Nato-topmødet i Vilnius er Jens Stoltenbergs triumf. Slutteksten signalerer et sjældent samlet og styrket Nato, som på trods af uenigheder og uoverensstemmelser står sammen om at hjælpe Ukraine og ruste sig til væbnet kamp mod Rusland. Det er i høj grad den norske generalsekretærs fortjeneste.

VILNIUS, LITAUEN

En personlig triumf for Natos generalsekretær Jens Stoltenberg. Sådan kan man kort sammenkoge resultatet af Nato-topmødet i Vilnius, som efter bare et døgns forhandlinger i den litauiske hovedstad signalerer en sjælden enighed i Nato om at støtte Ukraine og sætter turbo på den militære oprustning i Europa. Natos skal være bedre klar til at forsvare eget...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Mogens Sommer Madsen
Læser
Mogens Sommer Madsen
16. juli 2023 6:11

Kunne vi få et indblik i, hvori NATO’s uenigheder ligger – som det senest er kommet til udtryk i udsættelsen af valg til ny generalsekretær. Og i forlængelse af samme: hvori består Stoltenbergs evne til at finde kompromisser i uenighederne.