spot_img

Tyrkiet spillede igen med musklerne, inden Sverige endelig kan blive optaget i Nato

ANALYSE: Tyrkiets præsident Erdogan blandede pludselig landets optagelse i EU ind i forhandlingerne om Sveriges optagelse i Nato. Dermed formåede han endnu en gang at bringe sig selv i centrum og fjerne fokus fra langt vigtigere sager. Men sent mandag opgav Tyrkiet sin modstand, og Sverige kan nu blive det 32. medlem af Nato. OPDATERET …

VILNIUS, LITAUEN

Nu gik det lige så godt. Aldrig har Nato stået mere samlet, og i sidste uge var der efter et års ventetid endelig tegn i sol, halvmåne og stjerner på, at Tyrkiet havde fået, hvad det kom efter – og derfor var klar til at sige ja til Sveriges medlemskab af den nordatlantiske forsvarsalliance. Da mødtes embedsmænd fra Sverige...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer