spot_img

Stoltenberg har udsigt til mulig forbrødring på Nato-topmødet i Vilnius

ANALYSE: Et af målene for denne uges Nato-topmøde i Litauen er at knytte Ukraine tættere til Nato og sikre en langsigtet støtte til det krigshærgede land. Men også finansieringen af Nato, en ny kommandostruktur og optagelsen af Sverige kommer til at optage forhandlingerne.

Drejebogen ligger klar til det Nato-topmøde, som finder sted i Litauen tirsdag-onsdag i denne uge. Den blev præsenteret af generalsekretær Jens Stoltenberg fredag i Natos hovedkvarter i Bruxelles, og at Ukraine kommer til at fylde emnerne på topmødet, hersker der ikke meget tvivl om.

Det er således planen, at Nato-landene i Vilnius skal blive enige om en Ukraine-pakke med tre elementer. Den vil indeholde et...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer