spot_img

Putin har altid gjort sine kriser til andres – det gælder også i tilfældet Prigozjin

ANALYSE: Jevgenij Prigozjins og Wagnergruppens mytteri for en uge siden er Vladimir Putins største krise i nyere tid. Men den er på ingen måde tegn på præsidentens endeligt, og derfor har Nato blot fået tilføjet et par ekstra dagsordenspunkter til topmødet i Vilnius i næste uge.

Den russiske motorvej M4 har sit udspring i Krasnodar ved Sortehavet, og derfra bugter den sig gennem Rostov-ved-Don over Voronezj. Det er både en af de russiske regioner med den rigeste landbrugsjord, og der hvor Ilusjin producerer sine transportfly. Videre går det mod Moskva, hvor man ved bygrænsen umærkeligt og uden GPS finder vej mod magtens centrum ved Moskva-floden, Kreml.

En både historisk og...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer