spot_img

Zilmer-Johns foreslår oprettelsen af et nationalt sikkerhedsråd i Danmark

Danmark bør oprette et nationalt sikkerhedsråd, som kan koordinere samarbejdet mellem de myndigheder, der beskæftiger sig med rigets sikkerhed. Det mener den pensionerede topdiplomat Michael Zilmer-Johns, som peger på, at der mangler en tilstrækkeligt struktureret forberedelse af tunge sikkerhedspolitiske beslutninger i dag.

Danmark mangler en koordinerende enhed, som kan tilsikre det bedste samspil mellem kræfterne i de myndigheder, der i det daglige og på det strategiske plan arbejder med dansk sikkerhed. Det mener den mangeårige topdiplomat Michael Zilmer-Johns, som under det netop overståede Folkemøde gæstede programmet Frontlinjen i Radio4’s interimistiske radiostudie i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

1 kommentar

guest
1 Kommentar
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Wedell Christensen
Læser
Wedell Christensen
20. juni 2023 9:58

God ide – men så skal nogle af de andre udvalg på statsniveau nedlægges. Knopskydning i sig selv forvirrer kun arbejdsgange og ansvarsplacering.