spot_img

Bjørn Bisserup: »Det var da dumt, at vi gjorde det på den måde«

Interview: Længe har han holdt sig ude af rampelyset og afvist at svare på spørgsmål, der handlede om hans egen fortid som medlem af Forsvarets øverste ledelse gennem 10-15 år. Men i denne uge stillede tidligere forsvarschef Bjørn Bisserup op og lod sig interviewe af OLFI og Radio4. Der var flere erkendelser ikke mindst om den danske reaktion på Ruslands annektering af Krim i 2014.

Nogle gange bliver man overrasket. Det gjorde jeg i denne uge, da jeg i forbindelse med planlægningen af udsendelsen Frontlinjen på Radio4 rettede henvendelse til en række tidligere ansvarlige for Forsvaret – politisk og militært. Jeg har haft svært ved bare lade den historie ligge, som handler...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Statsrevisorerne udtaler skarp kritik af Forsvarsministeriets materielanskaffelser

Statsrevisorerne retter en skarp kritik mod Forsvarsministeriet. Det sker på baggrund af en undersøgelse fra Rigsrevisionen, som viser, at Forsvarsministeriets større anskaffelser i snit er 4,5 år forsinket, og at »flere af anskaffelserne ikke har levet op til det planlagte indhold«. Det fremgår af en pressemeddelelse udsendt mandag. Statsrevisorerne retter...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

4 KOMMENTARER

guest
4 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Jens Kjærsgaard
Læser
Jens Kjærsgaard
22. juni 2023 12:06

Lad dette være en KRAFTIG advarsel til HELE det “offentlige Danmark “, at ALT det den danske version af det iranske “præstestyre”, DJØFerne, fremlægger, skal tages med ikke kun ET GRAN salt, men MANGE TON ! !
Lyt til de såkaldte eksperter. Men gør ikke alt det de TEORETISKE hjerner anbefaler.

Sidst ændret 11 måneder siden af Jens Kjærsgaard
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
26. juli 2023 12:46

Tja PJ, desværre har JK ret. I dagens Danmark er regnearket det der taler i Forsvaret, ikke fakta. Vi har jo haft en FM der stadig kaldes “Klaus regneark”.

Peter Svendsen
Læser
Peter Svendsen
22. juni 2023 19:47

Som tidligere ansat i NATO og regnskabs- og budgetansvarlig for Nato i DK, glæder det det mig endelig at høre én som tilsyneladende tager andel i ansvaret for den finansielle situation vi i dag befinder os i. Men hvor er det sørgeligt det er kommet så langt.

Philip Jensen
Læser
Philip Jensen
14. juli 2023 13:39

@Jens Kjærsgaard. Sammenligner du virkelig det danske forsvar med det iranske præstestyre? Og så fik du lige sendt en bredside mod Djøferne, hvor originalt. Hvis du har et problem med den måde landet, og hermed Forsvaret, styres og forvaltes, så kan du rette din vrede mod de 179 folkevalgte, og ikke os djøfere, der er ansat til at materialisere de folkevalgtes politik. Brokker du dig også over lægerne og sygeplejerskerne når regeringen træffer sundhedspolitiske tiltag? Nej vel…
mvh, en halvgammel garder, tidl. F-16 flymekaniker, og nu djøfer i staten.