spot_img

Historisk artilleriøvelse gav Forsvaret stort udbytte – selv uden danske pjecer

Øvelsesterrænet i Oksbøl var i denne uge skueplads for den største skarpskydningsøvelse på dansk jord i 30 år. Afslutningen af den stod i artilleriets tegn, og selvom Danmark er endog meget tyndt besat på netop den front, har Forsvaret fået meget ud af skærpe samarbejdet med sine allierede, forsikrede hærchef Gunner Arpe Nielsen.

Vejret kunne bedst betegnes som en Vestkyst Special – en jammerlig omgang regn og blæst – da Forsvaret torsdag morgen inviterede pressen ud på Jyllands åbne vidder til afslutningen på den storstilede Nato-øvelse Dynamic Front. Den lave sigtbarhed over det sydvestjyske betød, at både danske og amerikanske F-16-fly blev på jorden i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

»Hver gang Putin har eskaleret, er vi kommet rendende med for lidt og for sent«

Abonnement
INTERVIEW. Det er mange år siden, Anders Fogh Rasmussen indstillede sin parlamentariske karriere og satte sig for bordenden som generalsekretær i Nato. Nu er han en fri fugl, og det kommer særligt i udtryk i Venstre-koryfæets udtalte og uforbeholdne støtte til Ukraine. Vesten skal træde mere i karakter og...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

guest
0 Kommentarer
Feedback
Læs alle kommentarer