spot_img

Muligt havari sender ”Esbern Snare” på værft og hindrer deltagelse i Nato-øvelse

OPDATERET 24. MARTS: Efter alt at dømme var fregatten ”Esbern Snare” i slutningen af februar ude for et havari, der har gjort skibet ukampdygtigt i en længere periode. Blandt andet måtte Søværnet aflyse skibets deltagelse i den årlige øvelse Joint Warrior, hvor ”Esbern Snare” for første gang skulle have haft to helikoptere ombord på én gang.

Fregatten ”Esbern Snare” har efter alt at dømme været ude for et havari, der siden slutningen af februar har sat skibet ud af spillet. Ifølge OLFIs oplysninger sejlede ”Esbern Snare” på grund mandag den 27. februar, og i den forbindelse pådrog skibet sig øjensynlig skader, der betød, at det måtte aflyse deltagelsen i...

Vil du læse mere?

Abonnér på OLFI - Ingen binding, bare god journalistik.

Klik HER for at komme igang.

Er du allerede abonnent? - log ind her

Andre læste også

Et kriseramt Boeing retter blikket mod Europa og udvider på hjemmebanen

Abonnement
REPORTAGE: Boeings civile forretning står i problemer til halsen, men koncernens forsvarsgren øjner store salg til et oprustningsvilligt Europa. Senere på måneden viser Boeing sine produkter frem på flyshowet i Farnborough, og som en del af optakten inviterede flygiganten OLFI og en række andre europæiske og amerikanske forsvarsmedier på...

 

Alle er velkomne til at kommentere, men kommentarer bliver først offentliggjort efter redaktionens godkendelse. Kommentarer uden kommentatorens fulde navn vil blive slettet.

Kommentér artiklen ...

 

 

3 KOMMENTARER

guest
3 Kommentarer
Flest upvoted
Nyeste Ældste
Feedback
Læs alle kommentarer
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
3. april 2023 0:17

@ Kasper Junge Wester
Ja jeg så godt andetsteds at FKO havde bekræftet havariet efter jeg skrev min bemærkning, så jeg må nok trække min “forundrede” bemærkning tilbage og undskylde til maskinchefen. Har selv prøvet med inspektionskutteren Teisten at lidt vandindtrængning ved stævnrørpakningen, endte med at koste 2 uger på værft i Vestmannahavn, med afmontering af skrue og skrueaksel grundet dårlig forkromning.
God påske til jer alle 🙂

Sidst ændret 1 år siden af Palle Randløv
Palle Randløv
Læser
Palle Randløv
29. marts 2023 9:41

Muligt haveri…. den har jeg ikke hørt før: er skibet i stykker eller ej, der er da vist en maskinchef / teknikchef der ikke har fulgt helt med 🙂